برگزاری نشست شورای مشورتی مسئولین کانون های  نهاد رهبری دانشگاه بیرجند

۱۵ آبان ۱۳۹۸ | ۰۹:۲۵ کد : ۵۱۹۷ اخبار ستادی
نشست شورای مشورتی دانشجویان با حضور حجه الاسلام و المسلمین  محمد علی جعفری  مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، شامگاه دوشنبه ۱۳آبان ماه ۹۸ ساعت ۲۰ در محل مجتمع کانون های نهاد رهبری برگزار شد.
برگزاری نشست شورای مشورتی مسئولین کانون های  نهاد رهبری دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، حجه الاسلام والمسلمین جعفری  ضمن اشاره به 13 آبان  روز ملی استکبارستیزی گفت ؛ تبعید امام خمینی(ره) از ایران به ترکیه توسط  رژیم فاسد پهلوی در سال 1343، کشتار در دانشگاه تهران توسط مزدوران رژیم پهلوی در سال1357 و تسخیر لانه جاسوسی آمریکا توسط دانشجویان پیرو خط امام در سال 1358 باعث نامگذاری این روز به روز مبارزه با استکبار نام گرفت.
وی در ادامه از روحیه خداباوری گفت و ادامه داد علمیات آمریکا  جهت آزادی گروگان‌ها  که توسط دانشجویان پیرو خط امام «ره»  به گروکان گرفته شده بودند  بوسیله طوفان شن  در صحرای طبس که  از جنود الهی بود با شکست روبرو شد.
در ادامه حجه الاسلام والمسلمین جعفری حدیثی از امام جواد(ع) بیان کرد که  الْمُؤمِنُ یَحْتاجُ إلى ثَلاثِ خِصالٍ: تَوْفیقٍ مِنَ اللّهِ عَزَّوَجَلَّ، وَ واعِظٍ مِنْ نَفْسِهِ، وَقَبُولٍ مِمَّنْ یَنْصَحُهُ. مؤمن در هر حال نیازمند به سه خصلت است: توفیق از طرف خداوند متعال، واعظى از درون خود، قبول و پذیرش نصیحت کسى که او را نصیحت نماید.
حجه الاسلام والمسلمین مرادی  معاون نهاد رهبری دانشگاه نیز پیرامون کار تشکیلاتی و نگاه تربیتی و جهادی  فعالیت‌ها وبرنامه‌ها مطالبی بیان داشت.

در این نشست مسئولین کانون ها نقطه نظرات و پیشنهادات خود پیرامون برنامه های فرهنگی بیان کردند.