انتصاب مسئول هسته کارآفرینی و ارتباط با صنعت و جامعه پردیس مهندسی

۲۰ آبان ۱۳۹۸ | ۰۷:۵۴ کد : ۵۲۴۶ اخبار دانشکده‌ها اخبار ستادی
طی ابلاغی از سوی دکتر حمیدرضا نجفی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه، دکتر هادی فرهادیان عضو هیأت علمی گروه آموزشی مهندسی معدن به عنوان مسئول هسته کارآفرینی و ارتباط با صنعت و جامعه پردیس مهندسی منصوب شد.
انتصاب مسئول هسته کارآفرینی و ارتباط با صنعت و جامعه پردیس مهندسی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، در بخشی از این ابلاغ آمده است: نظر به مراتب نعهد، تجارب و شایستگی‌های علمی و اجرایی جناب‌عالی، به موجب این ابلاغ و با حفظ سمت آموزشی و پژوهشی به عنوان مسئول هسته کارآفرینی و ارتباط با صنعت و جامعه پردیس مهندسی منصوب می شوید.
دکتر هادی فرهادیان استادیار دانشگاه بیرجند و عضوهیأت علمی گروه آموزشی معدن و دارای مدرک دکتری تخصصی اکتشاف معدن از دانشگاه امیرکبیر تهران می باشد.
چاپ 17 مقاله علمی ـ پژوهشی در نشریات معتبر داخلی و خارجی، ارائه بیش از 15 مقاله در همایش‌ها و کنفرانس‌های معتبر ‏ملی و بین المللی از جمله سوابق علمی ـ پژوهشی ایشان است.
از جمله سوابق اجرایی وی می‌توان به همکار محقق در دانشگاه های بازل سوئیس و ETH زوریخ ، کارشناس خرید معادن آهن توده‌ای و پلاسری (مگنتیت و هماتیت)، کارشناس شرکت مهندسی مشاور عمران فرآب، همکار طرح در شرکت زمین نگار صفه، همکار پژوهشی در شرکت مشاورین ساحل، همکاری با شرکت مهندسین مشاور صنعتی ایران به عنوان مشاور در پروژه‌ی مطالعاتی امکان سنجی ایجاد کارخانه تولید کاشی و سرامیک و همکاری با سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران به عنوان مشاور در پروژه‌ی مطالعاتی امکان سنجی ایجاد کارخانه تولید چینی بهداشتی اشاره کرد.
دریافت بورس 9 ماهه فرصت مطالعاتی دانشگاه بازل سوئیس، دریافت بورس هیئت علمی دانشگاه بیرجند، دریافت بورس تحصیلی داتشجویان ممتاز در دوره دکتری از دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی تکنیک تهران)، کسب رتبه دوم آزمون سراسری دکتری تخصصی "PhD" (سازمان سنجش آموزش کشور)، مهندسی اکتشاف معدن، کسب رتبه 12 کنکور سراسری کارشناسی ارشد (سازمان سنجش آموزش کشور)، مهندسی اکتشاف معدن و دانشجوی ممتاز کارشناسی دانشگاه نیز ازجمله افتخارات دکتر فرهادیان است.

رزومه دکتر هادی فرهادیان