به مناسبت هفته وحدت صورت گرفت:

دیدار صمیمی رئیس دانشگاه بیرجند با کارکنان اهل تسنن

۲۱ آبان ۱۳۹۸ | ۱۲:۳۷ کد : ۵۲۶۸ اخبار برگزیده اخبار ستادی
به مناسبت هفته وحدت دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند، دکتر سید وحید اسلامی معاون اداری و مالی و  دکتر محسن آیتی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی، دکتر رضا شریعتی نسب مدیر امور پژوهشی دانشگاه و مهندس محمدرضا تولا نماینده شورای صنفی کارکنان با کارمندان و اعضا هیأت علمی اهل تسنن دانشگاه دیدار و گفتگو کردند.
دیدار صمیمی رئیس دانشگاه بیرجند با کارکنان اهل تسنن

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، دکتر احمدخامسان رئیس دانشگاه بیرجند امروز سه شنبه 21 آبان با کارمندان و اعضای اهل تسنن دانشگاه دیدار و گفتگو کرد.
رئیس دانشگاه بیرجند با تبریک هفته وحدت از تلاش و مساعی همکاران اهل سنت در پیشبرد اهداف دانشگاه تقدیر کرد.
دکتر خامسان در این دیدار ضمن اشاره به سابقه تاریخی زندگی برادارنه  شیعه و سنی در شهر بیرجند گفت و افزود: این روال در دانشگاه بیرجند نیز بوده و خواهد بود.
در ادامه نیز حاضران نظرات و انتقادات خود را در مورد مسائل و مشکلات دانشگاه بیان کردند.