نشست بررسی همکاری های علمی و اجرایی بین دانشگاه بیرجند و اداره کل ورزش و جوانان

۰۹ آبان ۱۳۹۷ | ۱۲:۵۱ کد : ۵۲۹ اخبار دانشگاه

به منظور توسعه زمینه های مشترک آموزشی، پژوهشی، ورزشی و استفاده بهینه از ظرفیت های موجود جلسه ای با حضور رئیس دانشگاه بیرجند و مدیرکل ورزش و جوانان خراسان جنوبی در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه برگزار گردید.

دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند با اشاره به اهمیت اقدماتی که به رفع چالش های موجود بین مراکز علمی و اجرایی استان کمک نماید اظهار کرد: یکی از رسالت های اصلی دانشگاه حل مشکلات جامعه از طریق تربیت متخصصین متعهد و اخلاق مدار است و دانشگاه بیرجند آماده هرگونه همکاری موثر با اداره کل ورزش و جوانان جهت رفع مشکلات فارغ التحصیلان و حل معضلات اجتماعی در چارچوب  اهداف و وظایف محوله می باشد.

مهران سرپرست مدیرکل ورزش و جوانان خراسان جنوبی با تاکید بر اهمیت ارتباط نزدیک بین دانشگاه و حوزه های اجرایی، جهت هرگونه ارتباط نزدیک و موثر با دانشگاه برای فراهم نمودن بسترهای مناسب جهت کارآفرینی دانشجویان و فارغ التحصیلان علوم ورزشی اعلام آمادگی کرد.

در این نشست همچنین زمینه های همکاری دانشگاه بیرجند و اداره کل ورزش و جوانان توسط مرضیه ثاقب جو رئیس دانشکده علوم ورزشی در راستای افزایش اشتغال موقت و پایدار فارغ التحصیلان رشته های علوم ورزشی در سطح استان، تسهیل انجام امور اجرایی مربوط به پایان نامه های مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری، تسهیل شرایط اخذ کارت های مربیگری و داوری توسط دانشجویان و ارائه درس عملی جدید توسط دانشگاه با حمایت اداره کل ورزش و جوانان در چارچوب نیازهای استان مطرح شد.

در پایان مقرر شد برای توسعه همکاری های فی مابین تفاهم نامه ای بین این دو نهاد علمی،فرهنگی و اجرایی منعقد شود.