برگزاری رویداد مسیر آینده من در دانشگاه بیرجند

۲۳ آبان ۱۳۹۸ | ۰۸:۴۹ کد : ۵۳۰۲ اخبار ستادی
رویداد مسیر آینده من شامگاه چهارشنبه ۲۲ آبان در تالار علامه فرزان دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه بیرجند برگزار شد.
برگزاری رویداد مسیر آینده من در دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، مهندس حسین شورستانی استاد دانشگاه و مدرس کسب و کار ضمن اشاره به سیستم های آموزشی گفت: سیستم آموزشی هرآنچه که مورد نیاز ماست را یاد نمی دهد.
مهندس شورستانی، « فقط با درس خواندن موفق خواهیم شد »، « شما خاص نیستید »، « بدون سابقه کاری، کار پیدا نمی‌شود»، «خواهی نشوی رسوا، همرنگ جماعت شو» را از مهم ترین باورهای غلط در جامعه دانست.
وی در ادامه فعالیت در برنامه های فوق برنامه‌، تلاش کردن، جدی نگرفتن حرف مردم در حرکت به سمت اهداف، ارزشمند بودن را لازمه موفقیت دانست.
وی کتاب و مطالعه، یادگیری یک زبان خارجی، کارتیمی، مهارت گذاری، مهارت فکر کردن، مهارت حل مسئله، مهارت اصول کسب و کار و بازاریابی، مهارت ارتباط مؤثر، مهارت مذاکره، مهارت ارائه و شبکه سازی را مهارت لازم برای موفقیت بیان کرد.
در ادامه مراسم دو تن از بنیانگذاران شرکت‌های استارتاپی به بیان تجربیات و روند تشکیل شرکت خود پرداختند.