انتصاب مسئول هسته کارآفرینی و ارتباط با صنعت و جامعه دانشکده هنر

۲۵ آبان ۱۳۹۸ | ۱۶:۲۸ کد : ۵۳۳۳ اخبار دانشکده‌ها اخبار ستادی
به موجب ابلاغی از سوی دکتر حمیدرضا نجفی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه دکتر هما مالکی عضو هیأت علمی دانشکده هنر به عنوان ‏مسئول هسته کارآفرینی و ارتباط با صنعت و جامعه دانشکده هنر منصوب شد.‏
انتصاب مسئول هسته کارآفرینی و ارتباط با صنعت و جامعه دانشکده هنر

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، در بخشی از این ابلاغ آمده است: به استناد نامه ریاست محترم دانشکده هنر و به موجب این ابلاغ ‏از تاریخ 18 آبان 98 به مدت دو سال به عنوان مسئول هسته کارآفرینی و ارتباط با صنعت و جامعه دانشکده هنر منصوب می شوید‎. ‎
دکتر هما مالکی استادیار دانشگاه بیرجند و عضوهیأت علمی گروه آموزشی فرش و دارای مدرک دکتری نساجی  از دانشگاه امیرکبیر تهران می باشد.
پذیرش و چاپ 16 مقاله علمی ـ پژوهشی در نشریات معتبر داخلی و خارجی، ارائه بیش از 10 مقاله در همایش‌ها و کنفرانس‌های معتبر ‏ملی و بین المللی از جمله سوابق علمی ـ پژوهشی ایشان است.
برنده دریافت بورسیه پژوهشی موسسه تبادلات آکادمیک آلمان (DAAD) در سال 2018، دارنده یک طرح پژوهشی ملی و یک طرح  بین المللی و برنده دریافت بورسیه پژوهشی دولت اسلواکی مختص اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها در سال 2019 نیز از دیگر افتخارات است.
از جمله سوابق اجرایی دکتر مالکی می‌توان به  عضو شورای دیپلماسی علمی و عضو شورای مرکز شتابدهی و نوآوری اشاره کرد.

رزومه دکتر هما مالکی