انتصاب مدیر گروه آموزشی صنایع دستی دانشکده هنر

۲۶ آبان ۱۳۹۸ | ۱۱:۰۴ کد : ۵۳۴۴ اخبار دانشکده‌ها اخبار ستادی
دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند طی ابلاغی فرزانه فخر عضو هیأت علمی گروه آموزشی صنایع دستی را به مدت دو سال به عنوان مدیر گروه آموزشی صنایع دستی دانشکده هنر منصوب کرد.
انتصاب مدیر گروه آموزشی صنایع دستی دانشکده هنر

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، در این ابلاغ آمده است؛ نظر به مراتب تعهد، تجارب و شایستگی‌های علمی و اجرایی سرکار عالی، به موجب این ابلاغ و با حفظ سمت آموزشی و پژوهشی، به مدت دو سال به عنوان مدیر گروه آموزشی صنایع دستی دانشکده هنر منصوب می‌شوید. در این راستا، رئوس انتظارات دانشگاه بر اساس شرح وظایف سازمانی، مصوبات هیأت نظارت و سند چشم‌انداز، به پیوست جهت آگاهی و برنامه‌ریزی مناسب برای اجرا تقدیم می‌گردد. اطمینان دارم با اتکال به خداوند سبحان و بهره‌گیری از مشارکت و همفکری همکاران دانشگاهی، منشاء خدمات ارزنده‌ای خواهید بود.‌کامیابی روزافزون سرکار عالی و اعتلای جایگاه دانشگاه بیرجند را آرزومندم.
فرزانه فخر در سال 1388 مدرک کارشناسی ارشد خود را در رشته نقاشی از دانشگاه الزهرا(س) دریافت کرد. وی هم اکنون عضو هیأت علمی پایه 6 دانشگاه بیرجند می‌باشد.
مدیر گروه آموزشی صنایع دستی دانشکده هنر (سال تحصیلی94-96)، مسئول دفتر کار آفرینی دانشکده هنر (سال تحصیلی 92-94) و مسئول دفتر پارک علم و فناوری در دانشکده هنر (سال‌92 – 94)، عضویت و همکاری با سازمان بسیج اساتید، همکاری و مشاوره با انجمن هنرهای تجسمی دانشگاه بیرجند، مشاور هنری معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بیرجند، عضو شورای پژوهشی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی از سال 94 به مدت دو سال، مشاور هنری شهرداری بیرجند از سال 92 تا 95، راهنمایی و مشاوره در خصوص امور فرهنگی، تربیتی، آموزشی و پژوهشی دانشجویان کارشناسی رشته صنایع دستی، برپایی نمایشگاه آثار حجمی در محل نگارخانه شهردر سال 93، برپایی نمایشگاه آفرینش  1،2 و 3(معرفی دستاوردهای سالیانه دانشکده هنر)، مسئول دفتر پارک علم و فناوری در دانشکده هنر(92-94)، شرکت در سومین همایش کانون‌های فرهنگی و هنری دانشگاه‌های کشور(مهر88)، برگزاری نمایشگاه دسته جمعی در گالری بهزاد تهران، برگزاری نمایشگاه دسته جمعی در فرهنگسرای بهمن تهران و فرهنگستان صبا تهران، شرکت در اولین جشنواره تولیدات استانی حوزه هنری سراسر کشور، برگزاری نمایشگاه نقاشی انفرادی در باغ رحیم آباد بیرجند زیر نظر اداره کل میراث فرهنگی خراسان جنوبی، برگزاری نمایشگاه دسته جمعی در نخستین گردهمایی سالانه دانشجویان دانشکده هنر زاهدان، مسئولیت بخش نقاشی تور فرهنگی و هنری خوان انتظار در شهرستان های فردوس ، قاین و بیرجند، عضو فرهنگستان هنر صبا در تهران، عضو خانه هنرمندان شهرستان بیرجند، عضو حوزه هنری شهرستان بیرجند، عضو کمیته اجرایی همایش ملی باستان شناسی ایران و همایش ملی هنر اسلامی بخشی از سوابق اجرایی علمی و آموزشی ایشان است.

{رزومـه}