افتتاح مرکز تحقیقاتی خانه هوشمند در دانشکده فنی فردوس

۲۹ آبان ۱۳۹۸ | ۱۲:۲۶ کد : ۵۴۲۱ اخبار برگزیده اخبار دانشکده‌ها اخبار ستادی
مرکز تحقیقاتی خانه هوشمند با حضور رئیس دانشگاه بیرجند روزسه‌شنبه ۲۸ آبان ۱۳۹۸ در دانشکده فنی فردوس افتتاح شد.
افتتاح مرکز تحقیقاتی خانه هوشمند در دانشکده فنی فردوس

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، مرکز تحقیقات خانه هوشمند دانشکده فنی فردوس با حضور دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند، مهندس میرزایی فرماندار فردوس و جمعی از مسئولان افتتاح شد.

این مرکز تحقیقاتی با هدف آشنایی دانشجویان با مباحث هوشمند سازی ساختمان، ایجاد بستری برای پژوهش اعضای هیأت علمی و نیز جذب پروژه­های هوشمندسازی راه­اندازی شده است.

مهندس سروری، مسئول راه­اندازی این مرکز تحقیقاتی با بیان ضرورت هوشمندسازی خانه­ها و ساختمان­ها در عصر جدید برای کاهش مصرف انرژی اظهار داشت: با هوشمندسازی هر ساختمان تقریباً 40% مصرف انرژی کاهش می­یابد. به‌علاوه، هوشمندسازی ساختمان امکان کنترل از راه دور وسایل را برای مشترکین فراهم می­سازد و باعث افزایش رفاه آنها می­شود.

لازم به تضیح است؛ پس از افتتاح مرکز تحقیقاتی خانه هوشمند، دکتر خامسان با اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشکده، جهت بررسی مسائل جاری دانشکده تشکیل جلسه داد.