برگزاری سه کارگاه کارآفرینی در دوماهه نخستین سال تحصیلی ۹۸-۹۹ در دانشکده هنر

۱۹ آذر ۱۳۹۸ | ۱۱:۱۷ کد : ۵۸۳۴ اخبار دانشکده‌ها اخبار ستادی
سه کارگاه کارآفرینی به همت هسته کارآفرینی دانشگاه بیرجند در دانشکده هنر با استقبال خوب دانشجویان در مهر و آبان ۱۳۹۸ برگزار شد.
برگزاری سه کارگاه کارآفرینی در دوماهه نخستین سال تحصیلی ۹۸-۹۹ در دانشکده هنر

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، دکتر آرزو پایدارفرد عضو هیأت علمی دانشکده هنر با اعلام این خبر گفت: کارگاه های طراحی با نرم افزار کورل با تدریس کاظم ابراهیمی به مدت 6 ساعت، کارگاه نقاشی ویترای با تدریس سحر محمدی به مدت 30 ساعت و کارگاه صحافی دستی با تدریس اقای دلخوش به مدت 18 ساعت در دوماه نخست سال تحصیلی98-99 برگزار شد.
کارگاه های طراحی با نرم افزار کورل، شیوه طراحی جهت پروژه های هنری، کارگاه نقاشی ویترای، شناخت مواد و ابزار نقاشی روی شیشه و تکنیک های نقاشی شیشه و کارگاه صحافی دستی، آشنایی با ابزار سنتی صحافی، شیوه های شیرازه بندی و ساخت یک نمونه جلد چرمی آزموش داده شد.
شایان ذکر است؛ دانشجویان می‌توانند جهت برگزاری کارگاه‌های هنری کارآفرینی و همچنین دریافت گواهینامه کارآفرینی شرکت در این کارگاه ها به دکتر هما مالکی مسئول هسته کارفرینی دانشکده هنر مراجعه کنند.