مدیرکل دفتر برنامه ریزی امور فناوری وزارت علوم تحقیقات و فناوری در دانشگاه بیرجند؛

ذات دانشگاه ها حرکت به سمت کارآفرینی و نوآوری است.

۰۹ دی ۱۳۹۸ | ۱۸:۵۴ کد : ۶۳۸۵ اخبار ستادی
دکتر مهدی کشمیری مدیرکل دفتر برنامه ریزی امور فناوری وزارت علوم تحقیقات و فناوری در دانشگاه بیرجند با اشاره به اهمیت کارآفرینی گفت:ذات دانشگاه ها حرکت به سمت کارآفرینی و نوآوری است.
ذات دانشگاه ها حرکت به سمت کارآفرینی و نوآوری است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، دکتر مهدی کشمیری ضمن اشاره به حرکت دانشگاه‌های دنیا به سمت نوآوری و کارآفرینی، عدم حرکت به سمت نوآوری و کارآفرینی را باعث از بین رفتن جایگاه دانشگاه دانست.
قائم مقام معاون پژوهش و فناوری در امور فناوری ذات دانشگاه را حرکت به سمت کارآفرینی و نوآوری توصیف کرد و گفت با توجه به وجود اشتراکات بین دانشگاه و پارک‌های علم و فناوری بر لزوم تعامل بین پارک‌های علم و فناوری و دانشگاه‌ها تأکید کرد.
وی همچنین از تغییر ساختارهای توسعه فناوری و تخصیص گرند فناوری به دانشگاه‌ها و مراکز علم و فناری در وزارت علوم خبر داد.
دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند با اشاره به زیست بوم فناوری از  اهمیت کارآفرینی در دانشگاه گفت.
دکتر خامسان تعامل و همکاری بین دانشگاه و مراکز علم و فناوری را در خراسان جنوبی مناسب توصیف کرد و از تمرکز بر کارآفرینی و نوآوری در دانشگاه‌ها به عنوان عامل کاهش آسیب‌های اجتماعی نام برد.
وی همچنین به نبود اشتیاق مناسب در اعضای هیأت علمی برای حضور در فعالیت‌های کارآفرینی و نوآوری اشاره و بر لزوم برگزاری کارگاه‌هایی برای استادان تأکید کرد.
در ادامه نیز حاضران نظرات و پیشنهادات خود حول نوآوری و کارآفرینی بیان کردند.

آخرین ویرایش۰۹ دی ۱۳۹۸