برگزاری جلسه تکریم و معارفه مدیر نظارت و ارزشیابی دانشگاه

۱۴ دی ۱۳۹۸ | ۱۴:۲۸ کد : ۶۴۳۷ اخبار ستادی
جلسه تکریم و معارفه مدیر نظارت و ارزیابی دانشگاه  صبح امروز شنبه ۱۴ دی۱۳۹۸ در محل حوزه ریاست برگزار شد.
برگزاری جلسه تکریم و معارفه مدیر نظارت و ارزشیابی دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، جلسه تکریم و معارفه مدیر نظارت و ارزیابی دانشگاه صبح امروز شنبه 14دی‌1398 با حضور دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند در محل حوزه ریاست برگزار شد.
در این جلسه دکتر مفید شاطری استادیار گروه آموزشی جغرافیا به عنوان مدیر نظارت و ارزیابی معرفی  شد و از خدمات دکتر نیلی ثانی در طول تصدی این مسئولیت تقدیر و تشکر شد.
همچنین در ابلاغ صادره از سوی دکتر خامسان رئیس دانشگاه بیرجند آمده است؛ نظر به مراتب تعهـد، تجارب و شایسـتگی‌های علمی و اجرایی جناب‌عالی، به موجب این ابلاغ و با حفظ سـمت آموزشـی و پژوهشـی، به مـدت دو سال به عنوان مدیر نظارت و ارزیابی دانشگاه منصوب می‌شویـد.
شایان ذکر است؛ در حاشیه این جلسه ضمن تودیع دکتر محسن عارفی و دکتر احمد خسروی از زحماتشان تقدیر به عمل آمد.
دکتر مفید شاطری استادیار دانشگاه بیرجند دارای دکتری تخصصی جغرافیا و برنامه‌ریزی روستایی از دانشگاه فردوسی مشهد می باشد.
پذیرش و چاپ 39 مقاله در نشریات علمی ـ پژوهشی معتبر و ارائه بیش از 50 مقاله علمی پژوهشی در همایش های ملی و بین‌المللی و چاپ 12 کتاب از جمله سوابق علمی پژوهشی ایشان است.
مدیرگروه آموزشی جغرافیا، معاون آموزشی دانشکده ادبیات و علوم انسانی و مشارکت در انجام 27 طرح پژوهشی دانشگاهی و برون دانشگاهی نیز از جمله سوابق اجرایی دکتر شاطری می‌باشد.