برگزاری نشست هم‌اندیشی نمایندگان سازمان‌های مردم نهاد با رئیس دانشگاه بیرجند

۱۶ دی ۱۳۹۸ | ۱۱:۲۴ کد : ۶۴۸۹ اخبار برگزیده اخبار ستادی
نشست هم‌اندیشی نمایندگان سازمان‌های مردم نهاد با دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند صبح امروز ۱۶ دی۱۳۹۸ در سالن گردهمایی‌های روابط عمومی دانشگاه بیرجند برگزار شد.
برگزاری نشست هم‌اندیشی نمایندگان سازمان‌های مردم نهاد با رئیس دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، نشست هم‌اندیشی نمایندگان سازمان‌های مردم نهاد(سمن) با رئیس دانشگاه بیرجند صبح امروز 16 دی1398 در سالن گردهمایی روابط عمومی  با هدف افزایش تعامل و همکاری بین سمن‌های استان با دانشگاه برگزار شد.
دکتر خامسان ضمن اشاره به علاقه شخصی خود نسبت به فعالیت سمن‌ها، بر اهمیت و تاثیرگذاری سمن‌ها بر جامعه تأکید کرد.
وی در ادامه از زمینه‌های موجود جهت همکاری بین دانشگاه بیرجند و سمن‌های استان گفت که از مهم‌ترین آن می‌توان به امضای تفاهم‌نامه همکاری بین سمن ها و دانشگاه بیرجند در قالب چهارچوب های قانونی، استفاده از ظرفیت‌های اساتید و دانشجویان دانشگاه، همکاری و تعامل با مرکز کارآفرینی اشاره کرد.
در ابتدای این نشست نمایندگان سازمان‌های مردم نهاد استان به ارائه گزارش کوتاهی از فعالیت سمن خود پرداخته و نظرات و پیشنهادات خود در مورد بسترهای همکاری بین دانشگاه بیرجند و سازمان های مردم نهاد مطرح کردند.