قرارگیری مقاله عضو هیأت علمی و دو دانشجوی پردیس علوم رفتاری در جمع ۱۰ مقاله برتر فصلنامه آموزش مهندسی ایران

۲۹ دی ۱۳۹۸ | ۱۳:۵۵ کد : ۶۶۴۴ اخبار دانشکده‌ها اخبار ستادی
مقاله عضو هیأت علمی و دو دانشجوی پردیس علوم رفتاری دانشگاه بیرجند به عنوان ۱۰ مقاله برتر فصلنامه آموزش مهندسی ایران انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، مقاله دکتر محمد اکبری بورنگ عضو هیأت علمی گروه آموزشی علوم تربیتی و دو دانشجوی وی به عنوان ۱۰ مقاله برتر فصلنامه آموزش مهندسی ایران انتخاب شد.
 انجمن آموزش مهندسی ایران به مناسبت بیستمن سالگرد انتشار مداوم فصلنامه این انجمن، مقالات چاپ شده در این مجله در بازه زمانی 10 ساله به لحاظ تأثیر گذاری در حوزه آموزش مهندسی از جنبه‌های مختلف ارزیابی کرد که از بین 315 مقاله چاپ شده در این حوزه، مقاله دکتر اکبری بورنگ به همراه میثم غلامپور و سیما قرآنی سیرجانی دانشجویان وی به عنوان 10 مقاله برتر انتخاب و مورد تقدیر قرار گرفت.