کسب مقام سوم مشترک تیمی توسط تیم دارت کارکنان برادر دانشگاه بیرجند در مسابقات دارت کارکنان دستگاه های اجرایی خراسان جنوبی

۳۰ دی ۱۳۹۸ | ۱۵:۵۸ کد : ۶۶۶۰ اخبار ستادی
تیم دارت کارکنان برادر دانشگاه بیرجند موفق به کسب مقام سوم مشترک تیمی در مسابقات دارت کارکنان دستگاه های اجرایی خراسان جنوبی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، مسابقات دارت کارکنان دستگاه های اجرایی خراسان جنوبی با حضور   24 تیم ۴ نفره در خانه دارت استان از تاریخ ۲۷ لغایت ۲۹ دی 1398 برگزار و تیم دارت کارکنان برادر دانشگاه بیرجند موفق به کسب مقام سوم مشترک تیمی در این رقابت‌ها شد.

علی سطوتی، حسن سیروسی، وحید جهانی و دکتر حسین حمامی اعضا تیم دانشگاه به مربیگری و سرپرستی سیدمصطفی جلیلی مربیگری بودند.