به همت مرکزنوآوری و شتابدهی برگزار شد؛

جلسه هماهنگی شرکت‌های دانشگاهی مرکز نوآوری و شتابدهی

۰۲ بهمن ۱۳۹۸ | ۰۹:۱۶ کد : ۶۶۷۶ اخبار ستادی
جلسه هماهنگی شرکت‌های دانشگاهی مرکز نوآوری و شتابدهی، سه‌شنبه ۱ بهمن ۱۳۹۸ در محل سالن گردهمایی روابط عمومی دانشگاه برگزار شد.
جلسه هماهنگی شرکت‌های دانشگاهی مرکز نوآوری و شتابدهی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، جلسه هماهنگی شرکت‌های دانشگاهی مرکز نوآوری و شتابدهی با هدف اطلاع‌رسانی تصمیمات هیأت امنای دانشگاه در خصوص شرکت‌های دانشگاهی با حضور دکتر حمیدرضا نجفی معاون پژوهش و فناوری و دکتر محسن آیتی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی، سه‌شنبه 1 بهمن1398 برگزار شد.
در ابتدای این جلسه دکتر نجفی و دکتر علی سعیدی مسئول مرکز نوآوری و شتابدهی دانشگاه در مورد  قوانین و آیین نامه ها، فرایند ثبت شرکت دانشگاهی و روند تبدیل شرکت‌های دانشگاهی به شرکت دانش بنیان اطلاعات لازم را ارائه کردند.
در ادامه نیز کارگاه آشنایی با شرکت‌های دانش بنیان و خلاق بنیان توسط خانم دکتر ذاکری کارشناس و رابط  اموردانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در پارک علم و فناوری خراسان جنوبی برگزار شد.
دکتر ذاکری به مرور مباحث مختلف در زمینه شرایط دانش‌بنیان شدن، انواع تقسیم‌بندی شرکت‌های دانش بنیان، معیارهای ارزیابی شرکت دانش‌بنیان، خدمات ارائه شده به شرکت‌های دانش‌بنیان و فرایند تقسیم‌بندی محصولات دانش‌بنیان پرداخت.
 در پایان نیز روند ثبت نام در سامانه دانش بنیان به اطلاع حاضران رسید.