توسط مجری توانمند خراسان جنوبی صورت گرفت؛

اهدای میکروفن طلایی به موزه دانشگاه بیرجند

۰۲ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۴:۲۳ کد : ۶۶۸۲ اخبار ستادی
محسن کاهنی مجری توانمند خراسان جنوبی جایزه دریافتی خود در نهمین جشنواره مجریان وهنرمندان کشور را به موزه دانشگاه بیرجند اهدا کرد.
اهدای میکروفن طلایی به موزه دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، در حاشیه برگزاری دهمین جلسه شورای دانشگاه بیرجند محسن کاهنی از مجریان توانمند خراسان جنوبی جایزه دریافتی خود در نهمین جشنواره مجریان و هنرمندان کشور"میکروفن طلایی " را به موزه دانشگاه اهدا کرد.
در این جلسه محسن کاهنی دارنده میکروفن طلایی ایران این جایزه را جهت نگهداری در موزه دانشگاه به دکتر خامسان رئیس دانشگاه بیرجند تقدیم کرد.
دکتر خامسان نیز ضمن تجلیل از این اقدام و به رسم یادبود لوح سپاس و هدیه منقوش به آرم دانشگاه را به مجری برتر ایران اهدا کرد.
محسن کاهنی برای اولین بار در خراسان جنوبی در نهمین جشنواره مجریان و هنرمندان صحنه‌ای ایران مقام اول را کسب کرد و از بین 10 مجری برتر ایران میکروفن طلائی را از آن خود کرد.
کاهنی از سال 1390 فعالیت کاری خود را در حوزه هنر به صورت حرفه‌ای آغاز کرد که در هشتمین جشنواره مجریان مقام سوم و در نهمین جشنواره مقام اول را از آن خود کرد.