برگزاری آخرین آزمون زبان  msrt  در سال ۱۳۹۸

۰۵ بهمن ۱۳۹۸ | ۰۷:۵۱ کد : ۶۷۲۱ اخبار ستادی
آخرین آزمون زبان msrt سال۱۳۹۸ در دانشگاه بیرجند برگزار شد.
برگزاری آخرین آزمون زبان  msrt  در سال ۱۳۹۸

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، آخرین آزمون زبان  سال1398 MSRT با حضور 149 داوطلب متشکل از 65 داوطلب زن و 86 داوطلب مرد، جمعه 4 بهمن 1398 در محل دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه بیرجند همزمان با سراسر کشور برگزار شد.

شایان به ذکر است دکتر محسن آیتی نماینده تام‌الاختیار سازمان سنجش و معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه بیرجند نیز از روند برگزاری آزمون بازید کرد.
دانشجویانی که می خواهند در مقطع دکترا در دانشگاه های معتبر ایران، ادامه تحصیل دهند، باید این مدرک را داشته باشند.
داوطلبان در این آزمون باید به سوالات در سه بخش شنیداری (Listening Comprehension)، گرامر و ساختار (Structure and Written Expression) و مهارت درک مطلب(Reading Comprehension) پاسخ دهند.
آزمون  msrt  یک آزمون زبان انگلیسی است که توسط «سازمان امور دانشجویان» وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به صورت ماهانه در تعدادی از شهرهای ایران برگزار می‌گردد.