بازدید ارزیاب اداره کل تربیت بدنی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از مرکز تندرستی و مشاوره ورزشی دانشگاه بیرجند

۰۷ بهمن ۱۳۹۸ | ۰۹:۰۹ کد : ۶۷۶۹ اخبار ستادی
دکتر حسینی ارزیاب اداره کل تربیت بدنی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از مرکز تندرستی و مشاوره ورزشی دانشگاه بیرجند  بازدید و از فعالیت‌های انجام شده در این مرکز تقدیر و تشکر کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، دکتر حسینی ارزیاب اداره کل تربیت‌ بدنی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری روز یکشنبه 7 بهمن 1397 از مرکز تندرستی و مشاوره ورزشی بازدید کرد.
دکتر حسینی پس از بررسی گزارشات و عملکردهای انجام شده در مرکز تندرستی و مشاوره ورزشی دانشگاه بر بهتر بودن وضعیت این مرکز نسبت به سایر مراکز تندرستی و مشاوره ورزشی سایر دانشگاه‌ها تأکید کرد و گفت: این مرکز در بهترین مکان و دارای امکانات خوب، کادر اجرایی مجرب و پرتلاش می باشد.

آخرین ویرایش۰۷ بهمن ۱۳۹۸