برگزاری اختتامیه بیست و هفتمین همایش بلورشناسی و کانی‌شناسی ایران در دانشگاه بیرجند

۱۷ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۷:۰۳ کد : ۶۸۹۳ اخبار ستادی
اختتامیه بیست و هفتمین همایش بلورشناسی و کانی شناسی ایران ظهر امروز پنجشنبه ۱۷ بهمن ۱۳۹۸ در دانشگاه بیرجند برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، اختتامیه بیست و هفتمین همایش بلورشناسی و کانی شناسی ایران ظهر امروز پنجشنبه 17 بهمن 1398 در سالن مهندس امینی دانشگاه بیرجند برگزار شد.
دکتر ناصر تجبر نایب رئیس انجمن بلورشناسی و کانی‌شناسی ایران با اشاره به روند برگزاری همایش ملی بلورشناسی وکانی‌شناسی در 27 سال گذشته، ابراز امیدواری کرد این همایش در سال‌های آینده مستمر و منظم برگزار گردد.
دکتر تجبر پایان این همایش را آغاز راه پژوهشگران در عرصه کانی‌شناسی و بلورشناسی دانست.
وی در ادامه از دست‌اندرکاران و برگزار کنندگان بیست و هفتمین همایش بلورشناسی و کانی‌شناسی ایران به‌خاطر برگزاری مطلوب این همایش تقدیر و تشکر کرد.
پخش کلیپ همایش و تقدیر از همکاران اجرایی همایش از دیگر برنامه‌های اختتامیه این کنفرانس بود.

همچنین دکتر فرح جلیلی دبیراجرایی همایش با توضیح اقدامات صورت گرفته توسط دبیرخانه همایش گفت: از تمامی بخش‌های مختلف دانشگاه و افرادی که در برگزاری مطلوب این همایش کمک کردند تشکر و قدردانی می‌نمایم.