راه‌اندازی تیم تولید محتوای آموزشی «علمی‌نو» در پردیس مهندسی دانشگاه بیرجند

۱۱ اسفند ۱۳۹۸ | ۱۱:۰۲ کد : ۷۲۱۴ اخبار دانشکده‌ها اخبار ستادی
تیم تولید محتوای آموزشی «علمی‌نو» در پردیس مهندسی دانشگاه بیرجند راه اندازی شد.
راه‌اندازی تیم تولید محتوای آموزشی «علمی‌نو» در پردیس مهندسی دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، در سالیان اخیر و با همه گیر شدن ابزارهای دیجیتال و گسترش شبکه های اجتمایی، تولید محتوای آموزشی های مجازی و الکترونیکی به صورت فاخر و چند رسانه‌ای به یکی از مباحث مهم روز دنیا تبدیل شده است. از سوی دیگر، با توجه به بستر ایجاد شده توسط اینترنت و تلفن های هوشمند، دانشجویان بیشتر از هر زمان دیگری تمایل خود را به محتوای آموزشی دیجیتال نشان داده اند. پیش بینی می ‌شود در سالیان آتی، سامانه‌های تعاملی بخش عمده‌ای از تعامل دانشجویان و اساتید را شکل دهند و محتوای آموزشی بخشی اساسی از سبد آموزشی دانشجویان را تشکیل خواهد داد.
در همین راستا و با هدف تولید محتوای علمی فاخر و ایجاد سامانه آموزشی تعاملی، تیم تولید محتوای آموزشی "علمی‌نو" توسط تعدادی از دانشجویان رشته های مهندسی و با حمایت دکتر سیدعلیرضا ذوالفقاری رئیس پردیس مهندسی راه‌انداری شد.