به‌صورت مجازی برگزار شد؛

اولین جلسه شورای معاونین دانشگاه بیرجند در سال ۱۳۹۹

۰۶ فروردین ۱۳۹۹ | ۱۹:۳۸ کد : ۷۳۷۲ اخبار برگزیده اخبار ستادی
اولین جلسه شورای معاونین دانشگاه بیرجند در سال ۱۳۹۹ به‌صورت مجازی برگزار شد.
اولین جلسه شورای معاونین دانشگاه بیرجند در سال ۱۳۹۹

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، اولین جلسه هیأت شورای معاونین دانشگاه بیرجند امروز سه‌شنبه 6 فروردین 1399 با حضور اعضای این هیأت به‌صورت مجازی برگزار شد.
اولین جلسه شورای معاونین به‌صورت مجازی توسط سامانه آموزش الکترونیکی برگزار شد. جلسه شورای آموزشی دانشگاه نیز همچون دیگر جلسات شوراهای دانشگاه روز گذشته بوسیله سامانه آموزش الکترونیکی انجام شده است.
دانشگاه بیرجند از دانشگاه‌های پیش‌رو در ارائه دروس به‌صورت آموزش الکترونیکی است.
همزمان با اعلام ستاد کرونا و عدم ارائه حضوری دروس، دانشگاه بیرجند با استفاده از سامانه آموزش الکترونیکی و در راستای ورود به فضاهای نوین یاددهی، یادگیری و بهره‌گیری از فناوری اطلاعات و ارتباطات در نظام آموزشی خود اقدام به راه‌اندازی سامانه آموزش الکترونیکی کرده است.

آخرین ویرایش۰۹ فروردین ۱۳۹۹