برگزاری سومین کارگاه آموزش الکترونیکی ویژه اساتید

۱۱ فروردین ۱۳۹۹ | ۲۰:۱۰ کد : ۷۳۸۹ اخبار ستادی
سومین کارگاه آموزش الکترونیکی با حضور رئیس و معاونین آموزشی و اداری مالی دانشگاه و استقبال چشمگیر اعضاء هیأت علمی و مدرسان مدعو، دوشنبه ۱۱ فروردین۱۳۹۹ به صورت مجازی برگزار شد.
برگزاری سومین کارگاه آموزش الکترونیکی ویژه اساتید

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند،در این کارگاه که بیش از 120 تن از اعضای هیأت علمی برگزار شد، دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه‌بیرجند، از حضور و همراهی تمام همکاران تشکر کرد و همکاران دانشگاه بیرجند را  پیشروانی دانست که مایه افتخار هستند.
دکتر محسن آیتی معاون  آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه نیز ضمن تشکر از همراهی همکاران بر سیاست وزارت عتف مبنی بر برگزاری دوره‌ها به روش برخط تاکید کرد و افزود: سیاست‌های جدید دانشگاه برای اجرای آموزش‌های الکترونیکی در جلسه شورای دانشگاه امروز تصمیم گیری خواهد شد.
دکتر رستمی نژاد نیز گفت: قسمت قابل توجهی از کارگاه های دانش افزایی اعضا هیأت علمی به این روش اجرا خواهد شد و برای تمام حاضرین در کارگاه گواهی صادر خواهد شد.
در ادامه کارگاه به مدت سه ساعت برگزار شد.

آخرین ویرایش۱۱ فروردین ۱۳۹۹