پاسخ به پرسش‌ها و ابهامات مرتب به سامانه آموزش مجازی دروس معارف

۱۱ فروردین ۱۳۹۹ | ۲۲:۰۶ کد : ۷۳۹۱ اخبار ستادی
پاسخ به پرسش‌ها و ابهامات مرتب به سامانه آموزش مجازی دروس معارف

باسلام احترام و تبریک اعیاد درخصوص برخی اعتراضات به سامانه آموزش مجازی نهاد به استحضار می رساند:

- همه ثبت نام ها و آزمون های داخل سایت رایگان هستند

- هر درس دوبار آزمون رایگان دارد که چنانچه نمره زیر 12را کسب نمایند نیاز است جریمه شوندکه مبلغ جریمه هم3000تومان است،(راه دیگری مبنی بر عدم دسترسی به درس قبلا امتحان شد که اعتراض شد)

- در خصوص نکته ای که دانشجو عزیز درباره گذراندن 18جلسه فرمودند به استحضار می رساند هر جلسه مجازی 20دقیقه صوتی یا تصویری و یا متن (pdf,wordو...)است که 18جلسه آن با آزمون معادل حداکثر 4تا5جلسه کلاس حقیقی است.
که ابلاغ شده از سوی مدیریت گروههای معارف نهاد می باشد.

- درخصوص سوال محدودیت.در ورود به سایت با اطلاع می رساند همانگونه که دانشگاه ها در انتخاب واحد بازه زمانی و مقررات خاص خود را جهت جلوگیری از کند شدن سایت وسهولت دسترسی را مد نظر قرار میدهند با توجه به مراجعه حداقل 20تا30هزار نفری در هر روز لازم است حضور ها زمانبندی شود تا موجب اعتراض سایرین نگردد.ضمنا هنوز تایم بندی برای سایت انجام   نشده و صرفا یک مطلب هشدار آمیز است.ضمن اینکه از 12شب تا9صبح دسترسی برای همه آزاد است.

-  دانشجویان عزیز هر مشکلی و سوالی اگر دارند از طریق ایمیل،پیامرسان و تلفن با ما در ارتباط باشند،پشتیبانی 24ساعته است.

تلفن:  ۰۲۱-۸۴۲۲۲۴۴۳  |۰۲۱-۸۴۲۲۲۳۴۷  |۰۹۹۱-۸۴۶-۴۴۵۹ |  ۰۹۹۱-۸۴۶-۴۴۳۷

شبکه های اجتماعی:  @ecnahad