برگزاری کلیه کلاس‌ها مطابق برنامه کلاسی دانشجویان در همان زمان، بصورت مجازی

۱۲ فروردین ۱۳۹۹ | ۲۱:۰۰ کد : ۷۳۹۸ اطلاعیه ها اخبار ستادی
برگزاری کلیه کلاس‌ها مطابق برنامه کلاسی دانشجویان در همان زمان، بصورت مجازی

با توجه به شیوع بیماری کوید 19و مشکل حضور دانشجویان و پیرو سیاست های وزارت عتف مبنی بر مدیریت نمیسال جاری، مقرر گردید کلیه دروس "نظری" تا زمان بازگشایی دانشگاه ها که توسط وزارت اعلام خواهد شد، به صورت الکترونیکی (مجازی) ارائه شود. لذا دانشجویان عزیز لازم است از شنبه 16 فروردین ماه در ساعت تشکیل کلاس به سامانه lms.birjand.ac.ir مراجعه و در کلاس به صورت مجازی شرکت کنند.

در صورت عدم امکان شرکت در ساعت مورد نظر، محتوای کلاس ضبط شده و دانشجویان می توانند به فایل های مورد نیاز دسترسی داشته باشند. واحد آموزش الکترونیکی معاونت آموزشی، فیلم و فایل های آموزشی آشنایی با سامانه را ارائه کرده است و تیم پشتیبانی این واحد به صورت 24 ساعته به سوالات پاسخ و برای مشکلات راه حل ارائه خواهند کرد.

دروس نظری کلیه رشته ها و مقاطع تا زمان بازگشایی دانشگاه، به صورت مجازی خواهد بود .

در ارتباط با واحدهای عملی بسته به زمان بازگشایی دانشگاه، تصمیم گیری و اطلاع رسانی خواهد شد.

آخرین ویرایش۱۲ فروردین ۱۳۹۹