لزوم پرهیز دانشگاهیان از دید و بازدیدهای نوروزی در نخستین روز فعالیت دانشگاه

۱۵ فروردین ۱۳۹۹ | ۲۲:۱۷ کد : ۷۴۷۶ اطلاعیه ها
 دانشگاهیان در نخستین روز فعالیت دانشگاه از دید و بازدید نوروزی پرهیز کنند.
لزوم پرهیز دانشگاهیان از  دید و بازدیدهای نوروزی در نخستین روز فعالیت دانشگاه

روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه بیرجند در اطلاعیه ای به کارکنان توصیه کرد در نخستین روز فعالیت دانشگاه در سال جدید از دید و بازدید مرسوم هر سال پرهیز کرده و از تردد در اتاق های یکدیگر  جدا خودداری نمایند.

نسخه واحد برای شکست کرونا در کشور قطع کردن زنجیره انتقال این ویروس است و در این بین دید و بازدیدهای نوروزی تهدیدی برای اتصال دوباره این زنجیره محسوب می‌شود که باید مراقب بود تلاش‌های صورت گرفته در راستای کنترل بیماری در کشور بی‌اثر نشود.

با توجه به شرایط موجود و لزوم پیشگیری از شیوع ویروس کرونا، در سال جاری مراسم دید و بازدید نوروزی برگزار نمی‌شود. لذا از همکاران درخواست می‌شود از تردد در اتاق های یکدیگر جدا خودداری کنند.

فرصت برای دید و بازدید زیاد است، اما برای حفظ سلامتی شاید همیشه نباشد. امید می‌رود با همدلی و همزبانی دانشگاهیان به زودی شاهد ریشه کنی کرونا باشیم و دید و بازدید نوروزی را هم زمان با جشن شکست کرونا برگزار کنیم.

روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه بیرجند

آخرین ویرایش۱۵ فروردین ۱۳۹۹