توسط  مرکز بهداشت و درمان دانشگاه انجام شد؛

پایش سلامت جسم کارکنان سازمان مرکزی

۱۶ فروردین ۱۳۹۹ | ۱۲:۴۳ کد : ۷۴۸۵ اخبار ستادی
پایش سلامت جسم کارکنان همزمان با آغاز به کار دانشگاه و حضور تعدادی از همکاران اداری امروز شنبه ۱۶ فروردین ۹۹ در سازمان مرکزی دانشگاه برگزار شد.
پایش سلامت جسم کارکنان سازمان مرکزی

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، همزمان با آغاز ساعت‌کاری امروز شنبه 16 فروردین۹۹ پایش سلامت جسم کارکنان دانشگاه در سازمان مرکزی انجام شد.
پایش سلامت جسم کارکنان دانشگاه توسط کارشناس پرستاری مرکز بهداشت و درمان به منظور بررسی درجه حرارت و فشار اکسیژن همکاران اداری بوسیله دستگاه ترمومترلیزری و  پالس اکسیمتر انجام شد.
خوشبختانه در غربالگری انجام شده هیچ یک از همکاران اداری مشکوک به این بیماری نبودند.
این اقدام از ابتدای تشکیل ستاد آگاه‌سازی و پیشگیری از شیوع ویروس کرونا در دانشگاه بیرجند به‌منظور غربالگری بیماران مشکوک به کوئید 19 توسط مرکز بهداشت و درمان در حال انجام است.

آخرین ویرایش۱۶ فروردین ۱۳۹۹