تمدید زمان ثبت نام پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشدو دکتری

۱۷ فروردین ۱۳۹۹ | ۱۹:۱۸ کد : ۷۵۰۱ اطلاعیه ها اخبار ستادی
تمدید زمان ثبت نام پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشدو دکتری

اطلاعیه مهم گروه امور هدایت استعدادهای درخشان مربوط به شرایط و تمدید زمان ثبت نام پذیرش بدون آزمون (کارشناسی ارشد – دکتری)

بدینوسیله به اطلاع دانشجویان دانشگاه بیرجند که متقاضی پذیرش بدون آزمون سال تحصیلی 1399-1400 می باشند، می رساند جهت ثبت نام نیاز به مراجعه حضوری و تکمیل فرم معرفی نامه پذیرش بدون آزمون نمی باشد. فرم مذکور توسط کارشناس گروه استعدادهای درخشان و به صورت سیستمی تکمیل می گردد.
دانشجویان دانشگاه بیرجند می توانند جهت ثبت نام به سامانه talent.birjand.ac.ir مراجعه و مشخصات فردی و آموزشی خود را وارد و ثبت نام را با گرفتن کد رهگیری تکمیل نمایند.
ضمنا" متقاضیان پذیرش بدون آزمون مقطع دکتری که در دوره کارشناسی یا کارشناسی ارشد دانشجوی دانشگاه بیرجند بوده اند نیز نیاز به مراجعه حضوری و تکمیل فرم گواهی تایید معدل و رتبه ندارند و انجام فرایند ثبت نام تنها از طریق سامانه کفایت می نماید.
همچنین مهلت ثبت نام پذیرش بدون آزمون در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری دانشگاه بیرجند تا تاریخ 31 اردیبهشت 1399 تمدید گردیده است.

آخرین ویرایش۱۷ فروردین ۱۳۹۹