به‌دنبال انعقاد تفاهم‌نامه همکاری با انجمن علمی جغرافیا و برنامه ریزی روستایی ایران صورت گرفت؛

صدور مجوز انتشار نشریه روستا و توسعه پایدار فضا

۲۰ فروردین ۱۳۹۹ | ۲۰:۴۷ کد : ۷۵۳۵ اخبار دانشکده‌ها اخبار ستادی
مجوز انتشار نشریه روستا و توسعه پایدار فضا توسط وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به دانشگاه بیرجند اعطا شد.
صدور مجوز انتشار نشریه روستا و توسعه پایدار فضا

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، به‌دنبال انعقاد تفاهم‌نامه همکاری با انجمن علمی جغرافیا و برنامه ریزی روستایی ایران، نشریه تخصصی روستا و توسعه پایدار فضا از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مجوز انتشار دریافت کرد.
نشریه تخصصی روستا و توسعه پایدار فضا با رویکرد علمی و پژوهشی در حوزه علم جغرافیا با تأکید بر مسائل  توسعه روستایی به‌صورت فصلنامه الکترونیکی و چاپی منتشر خواهد شد.
حوزه جغرافیا، اقتصاد روستایی و توسعه فضایی روستا بخشی از مطالب این نشریه تخصصی را در بر خواهد گرفت.
دکتر مفید شاطری عضو هیأت علمی گروه آموزشی جغرافیای دانشگاه بیرجند مدیر مسئول این نشریه و دکتر حمید شایان استاد گروه آموزشی جغرافیای دانشگاه فردوسی مشهد سردبیری این نشریه تخصصی را برعهده دارند.
در هیأت تحریریه این نشریه علاوه بر اعضای هیأت علمی گروه جغرافیای دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه بیرجند، اساتید صاحب نامی از دانشگاه‌های فردوسی مشهد، شهید بهشتی، علامه طباطبایی، تربیت مدرس، خوارزمی، تهران و ... حضور دارند.
اولین شماره از این نشریه تا پایان  فصل بهار منتشرخواهد شد و همچنین سایت نشریه  نیز به‌زودی در دسترس علاقمندان قرار خواهد گرفت.

آخرین ویرایش۲۳ فروردین ۱۳۹۹