مدیر گروه آموزشی زبان انگلیسی دانشگاه بیرجند منصوب شد

۲۸ آبان ۱۳۹۷ | ۱۰:۱۷ کد : ۷۷۲ اخبار دانشگاه

طی حکمی از سوی دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند دکتر کتایون زارعی طوسی به عنوان مدیر گروه آموزشی زبان انگلیسی دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه بیرجند منصوب شد.

در جلسه ای که صبح امروز دوشنبه 28 آبان 97 در محل دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد از خدمات دکتر حسن امامی مدیر قبلی گروه آموزشی زبان انگلیسی تجلیل و قدردانی به عمل آمد و دکتر کتایون زارعی طوسی به عنوان مدیر جدید این گروه آموزشی معرفی شد.

دکتر زارعی طوسی استادیار پایه 15 گروه آموزشی زبان انگلیسی دانشکده ادبیات و علوم انسانی است.

دکتر زارعی طوسی دارای مدرک دکتری ادبیات انگلیسی از دانشگاه آلبرتا کشور کانادا  است. وی کارشناسی ارشد ادبیات انگلیسی خود را از دانشگاه تهران و کارشناسی ادبیات انگلیسی را با رتبه اول از دانشگاه فردوسی مشهد اخذ کرد.

دکتر طوسی علاوه برسابقه تدریس در دانشگاه بیرجند، دارای 4 سال سابقه تدریس در دانشگاه آلبرتا و ازجمله اساتید برگزیده سال 2012 از جانب دانشجویان علوم آن دانشگاه است.

چاپ 9 مقاله در نشریات معتبر علمی، بین المللی و کنفرانسی، ارائه 8 مقاله و سخنرانی در کنفرانسهای بین المللی خارج کشور و 8 مقاله در کنفرانسهای داخلی و تالیف مشترک دو عنوان کتاب از جمله فعالیتهای پژوهشی نامبرده است.

مسئولیت های اجرایی وی شامل دبیری همایش ملی ادبیات و زبان شناسی در دانشگاه بیرجند، نماینده استعدادهای درخشان دانشکده ادبیات و علوم انسانی به مدت دوسال و مشاور فرهنگی انجمن علمی گروه زبان انگلیسی به مدت 2 سال است.

گروه آموزشی زبان انگلیسی در حال حاضر داراری 494 دانشجو در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد است.

آخرین ویرایش۲۸ آبان ۱۳۹۷