برگزاری جلسه تکریم و معارفه رئیس اداره تدارکات

۰۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۱۲:۰۱ کد : ۷۷۴۰ اخبار ستادی
جلسه تکریم و معارفه محمدعلی چاجی رئیس اداره تدارکات دانشگاه بیرجند صبح امروز در محل سالن جلسات حوزه معاونت اداری و مالی برگزار شد.
برگزاری جلسه تکریم و معارفه رئیس اداره تدارکات

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، جلسه تکریم و معارفه محمدعلی چاجی رئیس اداره تدارکات صبح امروز دوشنبه 8 اردیبهشت 1399 در محل سالن جلسات حوزه معاونت اداری مالی برگزار شد.
دکتر حمزه نخعی‌مطلق با اشاره به توانمندی های محمد علی چاجی رئیس اداره تدارکات گفت: با توجه به راه‌اندازی سامانه ستاد جهت ثبت خریدهای دانشگاه، می بایست اولویت کاری اداره تدارکات، استفاده از بستر این سامانه برای ثبت خریدهای دانشگاه  باشد.
 دکتر نخعی‌مطلق در ادامه ضمن تقدیر و تشکر از زحمات و خدمات رضا حسن زاده در زمان مسئولیت در اداره تدارکات برای وی در اداره عمومی پردیس علوم پایه آرزوی موفقیت کرد.
محمدعلی چاجی دارای مدرک کارشناسی مدیریت دولتی است.
فعالیت در حراست دانشگاه، خدمت در اداره تدارکات، مسئولیت در فضای سبز دانشگاه و کارشناس منتخب کمیسیون معاملات از جمله سوابق اجرایی ایشان است.