عضو هیأت علمی دانشگاه بیرجند: آموزش مستمر موجب رشد و ارتقای دانش و مهارت اعضای سازمان نظام مهندسی می شود

۰۷ آذر ۱۳۹۷ | ۱۲:۰۸ کد : ۸۷۱ اخبار دانشگاه

پیشنهاد دکتر سیدرضا سرافرازی عضو هیأت علمی گروه عمران دانشگاه بیرجند با موضوع برنامه آموزش مستمر برای اعضای سازمان نظام مهندسی در کمیسیون آموزش، پژوهش، آزمون و انتشارات سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور مطرح و به تصویب رسید.

عضو کمیسیون آموزش، پژوهش، آزمون و انتشارات سازمان نظام مهندسی ساختمان با اعلام این خبر اظهار کرد: این پیشنهاد به عنوان یکی از بندهای قطعنامه اجلاس بیست و یکم هیأت عمومی سازمان نظام مهندسی ساختمان مورد تأکید قرار گرفته است.

وی افزود: براساس بند 7 قطعنامه مذکور به منظور رشد و ارتقای دانش و مهارت اعضای سازمان، آموزش مستمر به عنوان یک برنامه جامع آموزشی با رویکرد کاربردی و با تأکید بر توجه ویژه به آموزش عملی در قالب نظام نامه راهبردی آموزش مستمر از شورای مرکزی خواسته شده است.

عضو شورای نظام مهندسی ساختمان خراسان جنوبی با اشاره به این که این آموزشها در مراحل ورود به حرفه، ارتقای پایه و تمدید پروانه مورد اجرا قرار می گیرد گفت: اجرایی شدن آموزش مستمر به همکاری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در قسمت آموزشهای دوره کارشناسی رشته های مهندسی نیاز دارد.

وی تصریح کرد: ظرفیت های تخصصی و آموزشی دانشگاه بیرجند در این زمینه چشمگیر و در خور توجه است.

آخرین ویرایش۰۷ آذر ۱۳۹۷