برگزاری سومین جلسه کارگروه رابطین بین‌الملل دانشکده‌های دانشگاه بیرجند

۲۲ تیر ۱۳۹۹ | ۱۲:۵۱ کد : ۸۸۶۶ اخبار ستادی
سومین جلسه کارگروه رابطین بین‌الملل دانشکده‌های دانشگاه بیرجند به‌صورت مجازی برگزار شد.
برگزاری سومین جلسه کارگروه رابطین بین‌الملل دانشکده‌های دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، سومین جلسه کارگروه رابطین بین‌الملل دانشکده‌های دانشگاه بیرجند روز چهارشنبه 18 تیر 1399 به‌صورت مجازی برگزار شد.
بررسی راهکارهای جذب و به‌کارگیری اعضای هیأت علمی وابسته، لزوم ایجاد تغییراتی در تدوین و اصلاح آئین نامه جذب استاد وابسته، بررسی تعهداتی که دانشگاه و عضو هیأت علمی وابسته باید نسبت به هم مد نظر داشته باشند و برقراری توازن میان تعهدات دو طرف، بررسی نحوه تعامل مستمر با اعضای هیأت علمی وابسته بین المللی و تسهیل شیوه‌های جذب و به کارگیری عضو هیأت علمی وابسته و لزوم همکاری میان نهادها و سازمان های مربوطه جهت جذب اعضای هیأت علمی وابسته بین المللی از جمله مهم‌ترین  موارد مطرح شده در این جلسه بود.

آخرین ویرایش۲۲ تیر ۱۳۹۹