کارگاه تبیین گفتمان امام خمینی(ره) در دانشگاه بیرجند برگزار شد

۱۰ آذر ۱۳۹۷ | ۱۲:۳۶ کد : ۹۱۰ اخبار دانشگاه

کارگاه تبیین گفتمان امام خمینی(ره) ویژه دانشجویان فعال فرهنگی دانشگاه های خراسان جنوبی توسط دفتر شورای استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه بیرجند برگزار شد.

این کارگاه روز پنجشنبه 8 آذر 97 با حضور 150 نفر از دانشجویان فعال فرهنگی استان در تالار فرهنگ دانشگاه بیرجند برگزار گردید.

دراین کارگاه دکتر مجتبی ابراهیمی معاون طرح و برنامه نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها، درباره بایسته های تشکل ها دانشجویی و لزوم مطالبه گری دانشجویان سخن گفت .

دکتر سید احمد سادات رئیس شبکه الکوثر و رئیس سابق شبکه العالم به بیان گفتمان امام خمینی و تاثیرات انقلاب و گفتمان امام در کشور های منطقه و بین الملل پرداخت و به پرسش های دانشجویان در این موضوع پاسخ داد.

در پایان کارگاه مذکور از فعالین دانشجویی شرکت کننده در طرح ضیافت رضوی که تابستان 97 در مشهد مقدس برگزار شد تقدیر به عمل آمد.