دانشگاه بیرجند درصدر نخبه پروری خراسان جنوبی قرار دارد

۱۰ آذر ۱۳۹۷ | ۱۲:۳۸ کد : ۹۱۱ اخبار دانشگاه

دانشگاه بیرجند بیش از 70 درصد سهمیه جوایز تحصیلی خراسان جنوبی را به خود اختصاص داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، دکتر سیدسعید رضا احمدی زاده سرپرست بنیاد نخبگان خراسان جنوبی با اعلام این که دانشگاه بیرجند در زمره دانشگاه های نخبه پرور کشور است از اختصاص 8 جایزه تحصیلی از سوی بنیاد ملی نخبگان به دانشجویان نخبه دانشگاه بیرجند خبر داد.

جایزه تحصیلی در قالب یکی از قراردادهای آموزش یاری، پژوهش یاری و فن یاری بنا به نظر استاد راهنما و تأیید معاون آموزشی یا معاون پژوهشی دانشگاه به این دانشجویان اعطا می شود.

علی فؤاد الدینی، حسن غفوریان نصرتی، محمد خوران، رضا خیری، مهدی افضلیان از مجموعه مهندسی مکانیک، علی محمدی از مجموعه مهندسی برق، محدثه ربانی از مجموعه علوم تربیتی و محمد ناظری تهرودی دانشجوی رشته مهندسی آب حائز شرایط دریافت جوایز تحصیلی بنیاد ملی نخبگان در سال تحصیلی 98-97 گردیدند.