برگزاری کنکور سراسری گروه آزمایشی هنر با رعایت پروتکل‌های بهداشتی

۲۹ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۱:۵۷ کد : ۹۴۵۸ اخبار برگزیده اخبار ستادی
اولین روز از ماراتن کنکور سراسری ۱۳۹۹ در گروه آزمایشی هنر با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در دانشگاه بیرجند برگزار شد.
برگزاری کنکور سراسری گروه آزمایشی هنر با رعایت پروتکل‌های بهداشتی

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، کنکور سراسری گروه آزمایشی هنر صبح امروز چهارشنبه 29 مرداد1399 با شرکت 200 داوطلب  آقا  و 518 داوطلب خانم با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در حوزه آزمونی دانشگاه بیرجند برگزار شد.
اهدای ماسک و پدالکلی به داوطلبان، گندزدائی و ضدعفونی کردن تمامی ساختمان‌های محل برگزاری آزمون، جانمایی صف ورود سالن آزمون با رعایت فاصله اجتماعی، نصب بنرهای بهداشتی در سالن‌های برگزاری آزمون، وجود ماسک و مواد ضدعفونی در طول آزمون جهت استفاده داوطلبان، استفاده عوامل اجرایی آزمون از ماسک، دستکش، شیلد و .. ، استقرار پزشک و پرستار در طول آزمون و بررسی رعایت مسائل بهداشتی محیط آزمون توسط نمایندگان دانشگاه علوم‌پزشکی از جمله موارد مهم انجام شده جهت برگزاری آزمون در فضای سالم و بهداشتی بود.

آخرین ویرایش۲۹ مرداد ۱۳۹۹