برنامه های دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه بیرجند به مناسبت هفته پژوهش اعلام شد

۱۲ آذر ۱۳۹۷ | ۰۹:۱۲ کد : ۹۵۰ اخبار دانشگاه

به مناسبت هفته پژوهش برنامه های علمی و پژوهشی متعددی در دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه بیرجند برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، دکتر حسن امامی رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی با تأکید بر اهمیت پژوهش و تحقیق و اهتمام ویژه به این موضوع در حوزه علوم انسانی گفت: به مناسبت هفته پژوهش ویژه برنامه هایی از دهه دوم آذرماه تا پایان این ماه توسط پژوهشگران دانشکده ادبیات و علوم انسانی اجرا می شود.

دکتر امامی ارائه 25 مورد سخنرانی علمی توسط اعضای هیأت علمی گروه های آموزشی مختلف دانشکده ادبیات و علوم انسانی، برگزاری دو نشست علمی با موضوع نشست محوریت طرح جامع اعتلای علوم انسانی و نشست روز زبان عربی (28 آذر) را از جمله برنامه های ویژه این دانشکده برشمرد.

به گفته رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی برپایی هفت کارگاه آموزشی برای اعضای هیأت علمی و دانشجویان مقاطع مختلف تحصیلی و برگزاری مسابقه کتابخوانی از دیگر برنامه های دانشکده به مناسبت هفته پژوهش است.

ستاد ملی هفته پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری 24 تا 30 آذر را به عنوان هفته پژوهش اعلام کرد.