به‌منظور پیشگیری از شیوع ویروس کرونا توسط محققان دانشگاه انجام شد؛

ساخت دستگاه ضدعفونی کننده دست

۰۲ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۸:۵۹ کد : ۹۵۰۴ اخبار برگزیده اخبار دانشکده‌ها اخبار ستادی
محققان دانشگاه بیرجند در راستای رسالت اجتماعی خود و به‌منظور پیشگیری از شیوع ویروس کرونا اقدام به ساخت دو نمونه دستگاه ضدعفونی دست کردند.
ساخت دستگاه ضدعفونی کننده دست

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، محققان شرکت بادیرفناوران قهستان از شرکت‌های مستقر در مرکز  نوآوری و شتابدهی دانشگاه بیرجند موفق به ساخت دو نمونه دستگاه ضدعفونی دست شدند.
محمدجواد توکلی مدیرعامل این شرکت ضمن اشاره به اقدامات انجام شده در این مجموعه برای ساخت این دستگاه گفت: به همت محققان دانشگاه بیرجند برای مقابله با ویروس کرونا  دو نمونه دیواری و پدالی این دستگاه ساخته شد.
وی درباره عملکرد فنی این دستگاه گفت: با بکارگیری مکانیزم سیستم چشمی آلتراسونیک (فراصوت) قابلیت اطمینان بسیار بالاتری از نمونه‌های مشابه موجود در بازار برای این دستگاه فراهم آورده است.
گفتنی است نمونه ساخته شده از دستگاه پدالی در محل مرکز نوآوری و شتابدهی دانشگاه نصب شده است.
شرکت بادیرفناوران قهستان دومین شرکت از مجموعه واحدهای فناور مستقر در مرکز نوآوری و شتابدهی دانشگاه بیرجند است. این شرکت در زمینه‌های الکترونیک، شبیه‌سازی، رباتیک، آموزش، انرژی خورشیدی،IOT‏ فعال است.‏