در راستای ارتباط دانشگاه با صنعت انجام شد:

تدوین کتابچه راهنمای اجرایی پی سطحی ساختمان‌های فولادی و بتنی

۱۱ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۴:۳۷ کد : ۹۵۸۴ اخبار ستادی
کتابچه راهنمای اجرایی پی سطحی ساختمان‌های فولادی و بتنی با همکاری گروه آموزشی عمران دانشگاه بیرجند و سازمان نظام مهندسی خراسان جنوبی تدوین شد.
تدوین کتابچه راهنمای اجرایی پی سطحی ساختمان‌های فولادی و بتنی

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در راستای تفاهم نامه منعقد شده بین گروه مهندسی عمران ، مدیریت دفتر ارتباط جامعه و صنعت دانشاه بیرجند و سازمان نظام مهندسی ساختمان استان خراسان جنوبی ، جلسه نهایی تایید "کتابچه راهنمای اجرایی پی سطحی ساختمانهای فولادی و بتنی" در محل سازمان نظام مهندسی ساختمان استان برگزار گردید.
 این جلسه که با حضور رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان  و دکتر نصیریان، دکتر اکبری، دکتر سرافرازی و دکتر خطیبی نیا از اعضای هیات علمی گروه مهندسی عمران دانشگاه بیرجند و خانم ها نجیبی و وفایی زاده تشکیل شد، کتابچه راهنما مورد تقاضای سازمان نظام مهندسی تدوین شده  تا در اختیار مهندسین عمران در پروژه های عمرانی قرار گیرد.
شایان ذکر است که بعد از اخذ مجوز لازم از دانشگاه بیرجند، کتابچه جهت بهره برداری منتشر خواهد شد.
همچنین مقرر گردید کتابچه اجرایی با موضوع اتصالات در سازه های فولادی توسط تیمی از دانشجویان و اساتید گروه عمران دانشگاه بیرجند تهیه و تدوین گردد.