انتخابات هیأت ممیزه دانشگاه بیرجند برگزار شد

۱۲ آذر ۱۳۹۷ | ۱۴:۲۸ کد : ۹۷۴ اخبار دانشگاه

انتخابات چهارمین دوره هیأت ممیزه دانشگاه بیرجند و کمیسیون های تخصصی ذیربط در یازده دانشکده و یک آموزشکده  با حضور اعضای هیأت علمی استادیار، دانشیار و استاد این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، دکتر محسن آیتی دبیر هیأت ممیزه و معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه با اعلام این خبر گفت: براساس شیوه نامه برگزاری انتخابات اعضای هیأت ممیزه و کمیسیون های تخصصی آن، انتخاب اعضای هیأت ممیزه دانشگاه بیرجند در سطح دانشگاه به رأی گذاشته شد و اعضای هیأت علمی با مرتبه استادیار به بالا از بین 39 داوطلب عضویت برای تعیین 15 عضو هیأت ممیزه در انتخابات شرکت کردند.

دکتر آیتی با بیان این که منتخبین برای یک دوره دو ساله تعیین می شوند افزود: اظهار نظر در مورد صلاحیت علمی داوطلبان عضویت در هیأت علمی و آموزشی دانشگاه، ارتقای مرتبه اعضای هیأت علمی و ارزشیابی کیفیت انجام وظایف آموزشی و پژوهشی اعضای هیأت علمی از اهم وظایف و اختیارات هیأت ممیزه است.

وی خاطرنشان کرد: دانشگاه بیرجند از سال 1391 دارای هیأت ممیزه مستقل است.