مدیر گروه آموزشی حقوق دانشگاه بیرجند منصوب شد

۱۲ آذر ۱۳۹۷ | ۱۴:۳۱ کد : ۹۷۵ اخبار دانشگاه

طی حکمی از سوی دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند دکتر سیدمحمد رضوی به مدت دو سال به عنوان مدیر گروه آموزشی حقوق دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه بیرجند منصوب شد.

در جلسه ای که صبح امروز دوشنبه 12 آذر 97 در محل دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد دکتر سیدمحمد رضوی به عنوان مدیر گروه آموزشی حقوق معرفی گردید.

دکتر سیدمحمد رضوی استادیار پایه 5 گروه آموزشی حقوق دانشکده ادبیات و علوم انسانی است.

دکتر رضوی دارای مدرک دکتری فقه و حقوق اسلامی از دانشگاه تهران است.

علاوه بر فعالیت های آموزشی و تدریس در دانشگاه بیرجند، ارائه 16 مقاله علمی- پژوهشی و 8 مقاله در همایش های معتبر از جمله فعالیتهای پژوهشی نامبرده است.

مدیر گروه حقوق دانشگاه بیرجند، مشاور رئیس دانشگاه در امور حقوقی و قراردادها، عضو هیات رسیدگی به تخلفات انتظامی اعضای هیات علمی دانشگاه بیرجند، عضو هیات بدوی رسیدگی به تخلفات اداری کارمندان دانشگاه بیرجند، وکیل پایه یک دادگستری و عضو کانون وکلای دادگستری خراسان بخشی از سوابق اجرایی دکتر سید محمد رضوی است.

آخرین ویرایش۱۲ آذر ۱۳۹۷