آغاز آزمون عملی ورودی رشته علوم ورزشی با رعایت تمامی دستورالعمل‌های بهداشتی

۲۷ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۵:۰۰ کد : ۹۸۴۹ اخبار برگزیده اخبار ستادی
آزمون عملی ورودی رشته علوم ورزشی با رعایت تمامی دستورالعمل‌های بهداشتی در سالن های ورزشی فجر و کوثر دانشگاه بیرجند آغاز شد.
آغاز آزمون عملی ورودی رشته علوم ورزشی با رعایت تمامی دستورالعمل‌های بهداشتی

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه بیرجند، آزمون عملی ورودی کارشناسی رشته علوم ورزشی صبح امروز پنجشنبه 27 شهریور 1399 با رعایت تمامی دستورالعمل‌های بهداشتی در سالن های ورزشی فجر و کوثر دانشگاه بیرجند آغاز شد.
 دانشگاه بیرجند برای اولین بار است که میزبان ۹۸۰ داوطلب دختر و پسر از سراسر استان  جهت برگزاری آزمون عملی داوطلبان ورود به رشته تربیت بدنی می‌باشد.
نصب بنرهای بهداشتی در سالن‌های ‏برگزاری آزمون، وجود ماسک و مواد ضدعفونی در طول آزمون جهت استفاده داوطلبان، استفاده عوامل اجرایی ‏آزمون از ماسک، دستکش، شیلد و .. ، استقرار پزشک و پرستار در طول آزمون و بررسی رعایت مسائل بهداشتی ‏محیط آزمون توسط نمایندگان دانشگاه علوم‌پزشکی، اختصاص  ۲ سالن ورزشی، ۳ ایستگاه آزمون، غرفه‌های متعدد ارزیابی، ضدعفونی اماکن، وسایل و افراد، ایجاد تهویه و توجه به فاصله گذاری اجتماعی، از جمله اقدامات  پیشگیرانه دانشگاه بیرجند برای جلوگیری از شیوع کرونا در این آزمون است.