برگزاری جلسه هماهنگی یادواره شهدای دانشگاه

۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۱۸:۱۴ کد : ۱۲۸۵۰ اخبار ستادی
جلسه برنامه‌­ریزی یادواره شهدای گمنام پردیس شوکت­‌آباد و نیز کنگره شهدای دانشجوی دانشگاه به صورت مجازی برگزار شد.
برگزاری جلسه هماهنگی یادواره شهدای دانشگاه

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، جلسه برنامه‌­ریزی یادواره شهدای گمنام پردیس شوکت ­آباد و نیز کنگره شهدای دانشجوی دانشگاه در روز دوشنبه 13 اردیبهشت 1400 به صورت مجازی برگزار شد.
دکتر علی زنگویی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ضمن عرض خیرمقدم به حاضرین و آرزوی قبولی طاعات و عبادات آنها، مباحثی را در خصوص جانفشانی­‌های شهدا مطرح کرد و بر هرچه باشکوه‌­تر برگزارشدن این یادواره تأکید نمود.
حجت‌الاسلام والمسلمین جعفری مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه بیرجند نیز ضمن تسلیت ایام و آرزوی سلامتی برای حاضرین، از دست­اندرکاران برگزاری یادواره، تشکر کرد و رعایت کامل پروتکل­های بهداشتی در برگزاری آن لازم و ضروری دانست.
 در ادامه مباحثی در خصوص تاریخ برگزاری یادواره و چگونگی برگزارشدن آن مطرح مطرح شد.