برگزاری اختتامیه جشنواره درون دانشگاهی رویش

۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۱۱:۴۸ کد : ۱۳۰۷۸ اخبار ستادی
اختتامیه حشنواره درون‌دانشگاهی به صورت مجازی و حضوری برگزار شد.
برگزاری اختتامیه جشنواره درون دانشگاهی رویش

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، اختتامیه جشنواره درون دانشگاهی رویش به صورت حضوری و مجازی از طریق سامانه جلسات، صفحه اینستاگرام و آپارات دانشگاه بیرجند برگزار شد.
دکتر علی زنگویی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بیرجند، با اشاره به شرایط بوجود آماده بدلیل شیوع ویروس کرونا و عدم حضور دانشجویان در فضای دانشگاه از برگزاری برنامه‌های علمی ، فرهنگی، مذهبی در این دوران گفت و افزود: در جشنواره درون دانشگاهی رویش ۱۱۰۰ گزارش و عملکرد در قالب  ۴۶۰ اثر هنری،  ۲۳۰ کارگاه،۳۴۰ مسابقه، نمایشگاه، نشست و ... انجام و به دبیرخانه ارسال گردید که از این تعداد ۶۰ اثر هنری به جشنواره کشوری رویش ارسال شده است.
وی در ادامه تخصص و مهارت فرهنگی‌ در زمینه‌های دینی، ارتباط یا دیگران و‌مهارت‌های انسانی در کنار تخصص در رشته تحصیلی را برای هر دانشجو‌ لازم و ضروری دانست که کانون‌های فرهنگی مذهبی دانشگاه را یکی از بسترهای مناسب آموزش  تخصص فرهنگ برشمرد.
پخش کلیپ و تقدیر از ۱۷ نفر در بخش‌های فرهنگی، هنری، احتماعی، مذهبی، ادبی و ایده برتر از دیگر برنامه‌های این اختتامیه بود.