برگزاری یادواره شهدای دانشجو و سالگرد تدفین شهید گمنام دانشگاه بیرجند

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۰۶:۱۴ کد : ۱۳۱۰۱ اخبار ستادی
یادواره شهدای دانشجو و دهمین سالگرد تدفین شهید گمنام دانشگاه بیرجند به صورت مجازی و حضوری برگزار شد.
برگزاری یادواره شهدای دانشجو و سالگرد تدفین شهید گمنام دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، یادواره شهدای دانشجو و دهمین سالگرد تدفین شهید گمنام دانشگاه بیرجند شامگاه روز چهارشنبه 29 اردیبهشت 1400 به همت بسیج دانشجویی، هیئت محبان‌المهدی(عج) و معرانت فرهنگی دانشگاه بیرجند به صورت حضوری  و مجازی برگزار شد.
دکتر علی  زنگویی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بیرجند، ضمن تقدیر و تشکر از برگزار کنندگان کنکره شهدای دانشجو و دهمین سالگرد تدفین شهید گمنام دانشگاه و گرامی داشتن یاد شهدای هشت سال دفاع مقدس به ویژه شهدای فتح خرمشهر گفت:بشریت به دو دسته خودخواه و دگرخواه تقسیم می‌شوند که تمام مخترعان، عالمان بزرگ، خیران، نیکوکاران از جمله افرادی هستند که در طیف دیگرخواهان قرار دارند و شهید منتهاعلیه این طیف است زیرا شهید اصل وجودی خود را برای بشریت  و راه خدا فدا می کند، لذا شهدا شمع محفل بشریت هستند.
وی در ادامه ابزار امیدواری کرد با برگزاری این مراسمات و ساخت المان‌های شهدایی بتوانیم  تاثیر دگرخواهی را برای دانشجویان و جامعه ایجاد کنیم.

روایتگری دفاع مقدس ، پخش کلیپ و تجلیل و تقدیر از مادر شهیدان بختی از دیگر برنامه‌های این مراسم بود.