قدردانی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از رئیس سابق دانشگاه بیرجند

۱۳ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۲:۵۰ کد : ۱۶۹۵۳ اخبار برگزیده اخبار ستادی
دکتر زلفی‌گل، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری طی نامه‌ای از زحمات دکتر احمد خامسان، رئیس سابق دانشگاه بیرجند قدردانی کرد.
قدردانی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از رئیس سابق دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، دکتر محمدعلی زلفی‌گل، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری طی نامه از زحمات دکتر احمد خامسان در دوران تصدی ریاست دانشگاه بیرجند قدردانی کرد.
در متن نامه دکتر زلفی‌گل به دکتر خامسان آمده است؛ از زحمات جناب‌عالی در دوران تصدی ریاست دانشگاه بیرجند قدردانی می‌شود. بی‌شک همه مدیران در طول سال‌های متمادی، پیش برنده اهداف نظام آموزش عالی کشور بوده و جابجایی مدیران، تزریق توان و نیروی جدید به نظام مدیریتی است. تلاش‌های صادقانه شما و همکاران در خدمت به جامعه علمی و دانشگاهی پیوسته ملحوظ نظر فرهیختگان و مشمول اجر اخروی خواهد بود. استمرار توفیقات جناب‌عالی را در خدمت به پیش برد اهداف آموزش عالی از خداوند متعال خواهانم.