بازدید معاونین دانشگاه از دانشکده فنی فردوس

۰۹ بهمن ۱۴۰۲ | ۰۹:۲۹ کد : ۲۶۸۴۶ اخبار ستادی
معاونین دانشگاه شامل دکتر سیدمرتضی موسوی، معاون دانشجویی، دکتر عارفی، معاون اداری مالی به همراه دکتر نخعی پور رئیس اداره امور حقوقی روز یکشنبه ۸ بهمن ۱۴۰۲ از خوابگاه های دختران و پسران دانشکده فنی فردوس بازدید کردند.
بازدید معاونین دانشگاه از دانشکده فنی فردوس

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، برگزاری جلسه هماهنگی، برنامه‌ریزی و تبادل‌نظر در خصوص خرید خوابگاه دانشجویی خواهران دانشکده فنی فردوس با حضور دکتر عارفی، معاون اداری و مالی و دکتر موسوی، معاون دانشجویی و دکتر نخعی‌پور، رئیس اداره حقوقی همچنین و دکتر محمدزاده، رئیس دانشکده فنی فردوس، صادقی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری فردوس و  علی پرست، رئیس شورای شهر فردوس برگزار شد.
همچنین خاطر نشان می‌گردد؛ معاونین دانشگاه همزمان با حضور در شهرستان فردوس از خوابگاه‌های انشجویی دختران و پسران دانشکده فنی فردوس نیز بازدید به عمل آوردند.