جلسه گزینش گران هسته گزینش با رئیس دانشگاه بیرجند

جلسه گزینش گران هسته گزینش با رئیس دانشگاه بیرجند، امروز ۱۴ دی ماه ۱۴۰۰ در آستانه فرا رسیدن روز گزینش در سالن شکوه شرق برگزار شد.
جلسه گزینش گران هسته گزینش با رئیس دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، در این جلسه محمد جواد مشاور نیا مدیر هسته گزینش دانشگاه بیرجند، با تسلیت شهادت سردار سلیمانی، فرارسیدن دهه فاطمیه و یادآوری فرمان تاریخی حضرت امام خمینی (ره) و تشکیل نهاد گزینش کشور در 15 دی ماه، صمیمانه از خدمات خالصانه اعضای این هسته تشکر کرد. وی گزارشی از اقدامات و فعالیت های این هسته را برشمرد.
در ادامه دکتر علی زنگویی عضو هسته گزینش با تسلیت ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) و شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی در سخنانی به اهمیت هسته گزینش و امر خطیر گزینش نیروی انسانی در محیط دانشگاه اشاره کرد.
دکتر خامسان رئیس دانشگاه بیرجند در این جلسه ضمن خیرمقدم به اعضای هسته گزینش دانشگاه، گفت: ‏نیروی انسانی با ارزش‌ترین سرمایه یک سازمان است و باید گزینش افراد بر مبنای شایستگی، کارآمدی و تعهد ‏باشد.‏در پایان مراسم از  16 نفر عضو هسته گزینش دانشگاه با اهدای لوح سپاس قدردانی شد.