تقدیر معاون اداری، مالی و مدیریت منابع و دبیر هیأت مرکزی گزینش کارکنان وزارت علوم،تحقیقات و فناوری از مدیر هسته گزینش کارکنان دانشگاه بیرجند به مناسبت روز گزینش

۲۳ دی ۱۴۰۲ | ۰۸:۳۰ کد : ۲۶۶۹۱ اخبار
جناب آقای دکتر خطیبی معاون اداری، مالی و مدیریت منابع و دبیر هیأت مرکزی گزینش کارکنان در نشست مدیران هسته های گزینش دانشگاه های کشور از مدیر هسته گزینش کارکنان دانشگاه بیرجند تقدیر کرد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه بیرجند، در نشست مدیران هسته های گزینش کشور که به مناسبت پانزدهم دی سالروز صدور فرمان تاریخی حضرت امام خمینی (ره) در امر گزینش، در محل سالن شهدای جهادی علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد، دکتر خطیبی، معاون اداری، مالی و مدیریت منابع و دبیر هیأت مرکزی گزینش کارکنان وزارت علوم،تحقیقات و فناوری با اهدای لوح تقدیری از تلاش‌ها و خدمات بی شائبه محمد جواد مشاوری نیا، مدیر هسته گزینش کارکنان دانشگاه بیرجند در امر گزینش تقدیر کرد.

65a218f74b172-001.jpg

آخرین ویرایش۲۴ دی ۱۴۰۲