دیدار مدیر گزینش دانشگاه بیرجند با رئیس دانشگاه بزرگمهر قائنات

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در هفتمین روز دهه مبارک فجر محمد جواد مشاوری نیا، مدیر هسته گزینش دانشگاه بیرجند با دکتر شکیب ، رئیس دانشگاه بزرگمهر قائنات دیدار کرد.

در ابتدای این دیدار دکتر شکیب ضمن تبریک ایام الله دهه مبارک فجر و خیر مقدم، به اهمیت گزینش اشاره کرد و افزود:  گزینش کار حساس و مهمی است، از آنجایی که انتخاب بهترین و شایسته ترین افراد در ورود به سازمان ها در راستای اهداف تعالی سازمانی از اهمیت ویژه ایی برخوردار می باشد، که این مهم باید به طور دقیق توسط متولیان گزینش انجام شوند .
وی در ادامه گفت: گزینش نه تنها در ورود بلکه رصد افراد در طول مدت خدمت را نیز انجام دهد.

در ادامه این نشست، محمدجواد مشاوری‌نیا، مدیر هسته گزینش دانشگاه بیرجند به فلسفه گزینش و همچنین فرمایشات امامین انقلاب اسلامی درباره گزینش اشاره و گزارشی از عملکرد این حوزه ارائه کرد.
در پایان این مراسم از زحمات محمد رضا رضایی، رابط گزینش دانشگاه بزرگمهر قائنات تقدیر شد.