پایش هوشمند مصرف انرژی در دانشگاه

راه اندازی پروژه دیتالاگرها در دانشگاه بیرجند

۰۲ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۵:۰۳ کد : ۴۳۲۲ اخبار برگزیده اخبار ستادی
به منظور پایش هوشمند مصرف انرژی پروژه نصب دیتالاگر در تمامی اماکن دانشگاه بیرجند اجرایی شد.
راه اندازی پروژه دیتالاگرها در دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، به منظور پایش مصرف برق 30 دستگاه دیتالاگر و 28 دستگاه کنتور برق برای تمامی ساختمان‌های دانشگاه بیرجند با هزینه کرد 514 میلیون ریال نصب شد.
دیتالاگرها وظیفه پایش مصرف الکتریکی تمام مجموعه را به صورت آنلاین برعهده دارند و هرگونه خطای سیستم را به صورت لحظه‌ای ثبت، ضبط و قابل مشاهده می نماید.
نمودارهای مصرف ارائه شده توسط این دستگاه قابل پردازش بوده و برق مصرفی هر دیتالاگر به صورت لحظه‌ای در حافظه ثبت می‌شود و ساعات اوج مصرف، میان باری و کم‌باری با این وسیله مشخص می‌شود.
میزان مصرف، مشخص کردن اضافه ولتاژ و افت ولتاژ و نمایش ضریب توان فاز نیز از دیگر مشخصات این دستگاه است.
همچنین به منظور کنترل سیستم‌های روشنایی و الکتریکی جهت کاهش و حذف توان راکتیو، اصلاح و سرویس بانکهای خازنی و نصب بانک خازنی در کتابخانه، سرویس و نظافت خازنها، تعویض قسمتهای معیوب، تعویض کنتاکتور وخازنها و بازطراحی وارتقاء سیستم‌های موجود باعث شده است که دانشگاه بیرجند هیچ گونه هزینه راکتیوی نداشته باشد.